TRADUCERI ONLINE AUTORIZATE

AVEȚI NEVOIE DE O TRADUCERE?
NOI VĂ PUTEM AJUTA ÎN ORICE DOMENIU!

Traduceri Online Autorizate. Deoarece timpul dumneavoastră este prețios, vă venim în sprijin prin simplificarea procedurii de trimitere a documentelor, nemafiind nevoie să vă deplasați pentru aceasta la sediul nostru!

Traduceri Online Autorizate

Urmați pașii de mai jos, simplu și eficient!

 1. Trimiteți o poză a documentului care urmează a fi tradus la numărul de WhatsApp 0787 555 833 sau la adresa de Email: adelvitraduceri@yahoo.com.

 2. Veți primi un termen de livrare pentru documentul care urmează să fie tradus și o ofertă de preț!

 3. Comanda se consideră acceptată în momentul în care ne furnizați datele pentru facturare și adresa dumneavoastră pentru livrarea documentului tradus.

 4. Plata efectuării traducerii se va face anticipat prin transfer bancar, iar dovada efectuării acesteia se va trimite către noi!

 5. După efectuarea traducerii actele și traducerea acestora vor fi livrate prin poștă/curier la adresa furnizată de dumneavoastră,atât în ROMÂNIA cât și în străinatate!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI? Traduceri Autorizate Online

Avem o vastă experienţă în domeniul traducerilor autorizate/legalizate prin gestionarea unor numeroase proiecte de traduceri pentru companiile multinaţionale, companii cu capital străin, precum și diferite instituţii publice din România (Instanțele Judecătorești, Tribunale, Parchete, Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliția Română, A.N.A.F, Registrul Comerțului, etc.).

Pe parcursul desfășurării activității firmei noastre în domeniul traducerilor, ne-am făcut cunoscuți datorită acurateții serviciilor de traducere și prin respectarea termenului de predare a documentelor traduse! Acest fapt a fost posibil datorită profesionalismului personalului nostru manifestat prin promptitudinea preluării comenzilor primite de la client dar și posibilitatea accesării facile a site-ului nostru prin comandarea rapidă și livrarea acestuia către beneficiar la termenul stabilit.

Echipa noastră este formată din traducători cu o vastă experiență în domeniile de specialitate, dar și din revizori și manageri de calitate!

NIMIC MAI SIMPLU!

Traduceri Bucuresti

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.