Traduceri  OLANDEZA Autorizate

Traducere Olandeza autorizata

TRADUCERI OLANDEZA AUTORIZATE

TRADUCERI  OLANDEZĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  OLANDEZĂ  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI LIMBA  OLANDEZĂ AUTORIZATE

Limba olandeză (‘neerlandeza’) este o limbă de origine germanică înrudită cu limba germană și engleză. Limba olandeză (‘neerlandeza’)  este vorbită de 16 milioane de oameni în Țările de Jos și peste 5 milioane în Belgia. De asemenea,  limba olandeză (‘neerlandeza’)  este vorbită într-o regiune din nordul Franței, Surinam  precum și în posesiunile olandeze din Marea Caraibelor (Aruba și Antilele Olandeze).

Ruptura între limbile tribale germanice ce a dat naștere limbii olandeze s-a petrecut în jurul anului 500  d. H.r. Atunci s-a înregistrat prima atestare oficială a limbii olandeze, ce păstrează mulți termeni comuni cu limba germană. În prezent, vocabularul limbii olandeze cuprinde peste 350.000 de cuvinte, multe înrudite cu limba germană și limba engleză.

Traducătorii care efectuează traducerile pentru perechea de limbi română-olandeză sunt în general, vorbitori nativi de limba olandeză. De asemenea traducătorii autorizați ai biroului Adelvi oferă atenție sporită acestor traduceri, pentru a evita orice întârzieri, plăți suplimentare sau erori ce vă pot afecta afacerea.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  OLANDEZĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba olandeză, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba olandeză

Traduceri olandeză documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri olandeză documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  olandeză documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  olandeză documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri olandeză acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri olandeză documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri olandeză documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  olandeză – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ OLANDEZĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  OLANDEZĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA OLANDEZĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba olandeză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti