TRADUCERI BUCUREȘTI – ADELVI TRADUCERI

Traduceri București. De peste 10 ani punem la dispoziția ta servicii complete de traduceri autorizate și servicii conexe de apostilare, legalizare și supralegalizare, pentru texte cu caracter general, specific sau oficial. Secretul reușitei noastre constă în promovarea și respectarea unui set de valori, care recomandă cu încredere Biroul de Traduceri Autorizate Adelvi Traduceri.

Credem în profesionalism

Echipa de traducători cu care colaborăm are experiență în domenii specializate, de aceea livrăm servicii de traduceri și legalizare într-o gamă largă de departamente precum business, tehnic, juridic, medical, marketing, publicitate, educațional, cultural, comercial și IT, în limbi europene, asiatice sau limbi rare.

Credem în calitate

Traducătorii noștri sunt autorizați de Ministerul Justiției și respectă în totalitate stardardul european în traduceri, însemnând ca procesul de traducere se desfășoară în două etape distincte, traducere și corectură independentă. În plus, coordonatorii noștri de proiect vor realiza controlul final al lucrării înaintre de livrare.

Credem în responsabilitate

Timpul înseamnă bani, de aceea ne îngrijim ca proiectul tău să funcționeze ca un ceas elvețian, pentru ca fiecare etapă să se finalizeze conform termenului limită stabilit de tine. Suntem flexibili, dar disciplinați și livrăm cu aceeași eficacitate și proiecte pe termen lung dar și urgențe.

Credem în pasiune

Îmbunătățirea constantă a serviciilor livrate este o consecință a muncii în echipă, pasiunea pentru limbile străine și o comunicare excelentă cu clienții. Experiența acumulată în cei 10 ani de activitate ne-a ajutat să înțelegem nevoile tale și să identificăm rapid soluții profesionale. Ne place să credem că ne schimbăm odată cu tine, fiind într-un proces continuu de auto-perfecționare.

Credem în tine

Feedback-ul tău este important pentru noi, așa că de-a lungul timpului ne-am adaptat serviciile pentru ca tu să gasești ce ai nevoie într-un singur loc, traduceri legalizate, autorizate, apostilate, deschidere și profesionalism, modalități de plată și comunicare actuale, totul într-o locație ultra-centrală.

Traduceri Bucuresti

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.