Traduceri Autorizate SUEDEZĂ

Traducere autorizate suedeză

TRADUCERI AUTORIZATE SUEDEZĂ

TRADUCERI  AUTORIZATE SUEDEZĂ 

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  SUEDEZĂ  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI AUTORIZATE SUEDEZĂ

Limba suedeză este vorbită de aproximativ 10 milioane de oameni, majoritatea locuind în Suedia, dar și în Finlanda, Estonia, Norvegia, Danemarca, Germania, Canada și Statele Unite ale Americii. Este, de asemenea, una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Limba suedeză a evoluat din limba nordică veche, care era vorbită în Scandinavia în perioada medievală. Acesta este un limbaj germanic și este strâns legat de limba norvegiană, daneză și islandeză. Limba suedeză modernă a început să se formeze în secolul al XVI-lea, iar din acea perioadă până în prezent, a suferit multe schimbări și îmbunătățiri.

În Finlanda, limba suedeză a devenit oficială în 1919 și este vorbită de o minoritate de aproximativ 5,5% din populație. În Arhipelagul Aland, care este o regiune autonomă a Finlandei, limba suedeză este limba oficială.

Limba suedeză este recunoscută ca fiind una dintre cele mai ușor de învățat limbi germanice pentru vorbitorii de limbă engleză, datorită asemănărilor lor gramaticale și lexicale.

Pentru a avea traduceri oficiale și recunoscute legal în Suedia sau în alte țări unde limba suedeză este recunoscută, aveți nevoie de un traducător autorizat de limba suedeză. Traducătorii cu care colaborează Adelvi Traduceri sunt acreditați de autoritățile competente să ofere traduceri oficiale și legalizate, care pot fi folosite în diverse scopuri, cum ar fi:

  1. Acte și documente legale – Traduceri autorizate din limba suedeză sunt necesare în cazul în care trebuie să depuneți acte și documente juridice, precum contracte, sentințe, hotărâri judecătorești sau alte documente legale în instanțele de judecată.
  2. Studii și educație – Dacă doriți să studiați sau să lucrați în Suedia sau în alte țări unde limba suedeză este recunoscută, este posibil să aveți nevoie de traduceri autorizate ale certificatelor de studii, diplomelor sau altor documente academice.
  3. Călătorii și afaceri – Dacă doriți să călătoriți în Suedia sau să desfășurați afaceri cu parteneri suedezi, este posibil să aveți nevoie de traduceri autorizate ale documentelor de afaceri, cum ar fi contracte, facturi, sau alte documente comerciale.
  4. Emigrare și imigrație – În cazul în care doriți să vă mutați sau să lucrați în Suedia sau în alte țări unde limba suedeză este recunoscută, este posibil să aveți nevoie de traduceri autorizate ale certificatelor de naștere, căsătorie, divorț sau alte documente personale.

În general, traducerile autorizate din limba suedeză sunt necesare în cazurile în care documentele trebuie să fie recunoscute oficial, cum ar fi în cazul procedurilor juridice, administrativ sau în fața instituțiilor publice.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  SUEDEZĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba suedeză, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba suedeză

Traduceri suedeză documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri suedeză documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  suedeză documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  suedeză documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri suedeză acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri suedeză documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri suedeză documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  suedeză – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ SUEDEZĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  SUEDEZĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugăm să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA SUEDEZĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba suedeză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti