Traduceri Autorizate Portugheză

Traduceri Autorizate Portugheză

Traduceri Autorizate Portugheză

TRADUCERI Portugheză

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  Portugheză  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI AUTORIZATE  PORTUGHEZĂ

Biroul Adelvi Traduceri vă oferă servicii de traducere autorizată și legalizată din și în limba portugheză. Echipa noastră de traducători autorizați și experimentați vă poate ajuta cu diverse tipuri de documente, cum ar fi acte oficiale, certificate, contracte, diplome, manuale sau pagini web.

Traducătorii noștri autorizați sunt specializați în combinația de limbi română-portugheză și viceversa. Aceștia au cunoștințe solide în domeniile terminologiei juridice, tehnice, medicale și altele, asigurând astfel o traducere precisă și de încredere.

În plus, pentru documentele care necesită legalizare, putem să vă oferim servicii suplimentare pentru autentificarea traducerii în fața notarului public sau a autorităților competente. Astfel, veți avea traducerile complet certificate și recunoscute oficial.

TRADUCERI AUTORIZATE DIN/ÎN LIMBA PORTUGHEZĂ

Calitatea și confidențialitatea sunt aspecte deosebit de importante pentru noi. Noi asigurăm o prelucrare profesională a documentelor dumneavoastră, respectând termenele de livrare și menținând confidențialitatea datelor furnizate.

Pentru a beneficia de serviciile noastre de traducere autorizată și legalizată în limba portugheză, vă invităm să ne contactați prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu răspunsuri prompte și soluții personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Alegând biroul nostru de traduceri, veți beneficia de servicii profesionale și de înaltă calitate pentru traducerea documentelor dumneavoastră în și din limba portugheză.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  PORTUGHEZĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba portugheză, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE
Traduceri specializate în limba portugheză

Traduceri portugheză documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri portugheză documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  portugheză documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri portugheză documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri portugheză acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri portugheză documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri portugheză documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  portugheză – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ OLANDEZĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  PORTUGHEZĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA PORTUGHEZĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba portugheză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

Limba portugheză este o limbă romanică aparținând familiei limbilor indo-europene. Aceasta a evoluat din latinitatea vulgară, varianta vorbită a limbii latine în Peninsula Iberică în perioada romană.

În secolul al XII-lea, prinții portughezi din regiunea Galiciei au jucat un rol important în dezvoltarea și consolidarea limbii portugheze. Acesta a fost un moment crucial în formarea și standardizarea limbii, contribuind la crearea unei identități lingvistice distincte.

În perioada medievală, în special în secolul al XV-lea, navigațiile și descoperirile geografice ale portughezilor au avut un impact semnificativ asupra limbii. Exploratorii portughezi, precum Henric Navigatorul și Vasco da Gama, au stabilit legături comerciale și colonii în diferite părți ale lumii, extinzând astfel influența limbii portugheze. Aceste contacte cu alte limbi și culturi au adus cu sine un aflux de cuvinte străine și influențe gramaticale în limba portugheză.

În secolul al XVI-lea, prin colonizarea Braziliei, limba portugheză s-a răspândit și a devenit predominantă în această regiune. În timp, portugheza vorbită în Brazilia a dezvoltat particularități proprii și s-a diferențiat ușor de varianta vorbită în Portugalia. Astăzi, portugheza braziliană este considerată una dintre cele mai importante varietăți regionale ale limbii portugheze.

În secolul al XIX-lea, după căderea monarhiei în Portugalia, au avut loc reforme majore în limbă, în special în domeniul ortografiei și gramaticii. Aceste reforme au condus la stabilirea unei norme comune pentru limba portugheză și la facilitarea comunicării între vorbitorii de portugheză din diferite țări.

Astăzi, limba portugheză este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Este limba oficială în opt țări, printre care Portugalia, Brazilia, Angola, Mozambic și alte țări lusofone. De asemenea, portugheza este una dintre cele șase limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite și este recunoscută la nivel internațional ca limbă importantă în domeniul literaturii, al artei și al afacerilor internaționale.

În concluzie, limba portugheză are o istorie bogată și complexă, evoluând din latinitatea vulgară și fiind influențată de navigațiile și colonizările portugheze. Este o limbă cu o influență culturală și lingvistică semnificativă, care continuă să se dezvolte și să se răspândească în întreaga lume.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti