Traduceri Autorizate Lituaniană

Traducere Olandeza autorizata

Traduceri Autorizate Lituaniană

TRADUCERI  LITUANIANĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA LITUANIANĂ  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI AUTORIATE ȘI LEGALIZATE LITUANIANĂ

Biroul de traduceri Adelvi Traduceri oferă servicii profesionale de traducere autorizată și legalizată în limba lituaniană. Echipa noastră de traducători certificați este specializată în traducerea documentelor în și din limba lituaniană, asigurând acuratețe și calitate.

Oferim servicii de traducere pentru diverse tipuri de documente, inclusiv acte personale, documente de afaceri, documente juridice și altele. Traducerile noastre sunt recunoscute oficial și pot fi folosite pentru diferite scopuri legale și administrative.

La Adelvi Traduceri, punem accent pe confidențialitatea și profesionalismul serviciilor noastre, oferindu-ți o experiență plăcută și promptă. Dacă ai nevoie de traduceri autorizate și legalizate în limba lituaniană, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm!

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA LITUANIANĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba lituaniană, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba lituaniană

Traduceri lituaniană documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri lituaniană documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  lituaniană documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri lituaniană documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri lituaniană acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri lituaniană documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri lituaniană documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  lituaniană – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ  LITUANIANĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  LITUANIANĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA LITUANIANĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba lituaniană cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

   *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

   Limba lituaniană, cunoscută și sub denumirea de „lietuvių kalba”, este una dintre cele mai vechi limbi indo-europene în viață și reprezintă o ramură baltică a familiei de limbi indo-europene. Această limbă este vorbită de poporul lituanian, fiind limba oficială a Lituaniei.

   Istoria limbii lituaniene poate fi împărțită în diferite etape:

   1. Evoluție timpurie: Primele forme ale limbii lituaniene datează încă din secolul al V-lea d.Hr., dar a avut o evoluție complexă în timp. Se crede că aceasta s-a dezvoltat dintr-un strămoș comun, cunoscut sub numele de „proto-baltic”, împreună cu limba letonă.
   2. Uniunea Polono-Lituaniană: În perioada medievală, Lituaniei i s-a alăturat Regatul Poloniei pentru a forma Uniunea Polono-Lituaniană. În această perioadă, limba lituaniană a fost influențată de limba polonă, dar a reușit să-și păstreze identitatea distinctă.
   3. Declinul limbii: Odată cu disoluția Uniunii Polono-Lituaniene în secolul al XVIII-lea și sub stăpânirea altor puteri străine, limba lituaniană a suferit o perioadă de declin și asuprire. Politicile lingvistice restrictive au încercat să limiteze utilizarea limbii lituaniene în educație, administrare și în public.
   4. Renașterea națională: La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, a avut loc o renaștere a conștiinței naționale în Lituania, iar limba lituaniană a devenit un simbol important al identității naționale. În această perioadă, au fost realizate eforturi susținute pentru standardizarea limbii și promovarea ei ca limbă literară.
   5. Independența Lituaniei: După Primul Război Mondial, Lituania și-a declarat independența și limba lituaniană a devenit limba oficială a țării. Acest moment a marcat o etapă importantă în dezvoltarea și consolidarea limbii lituaniene ca limbă de stat și de cultură.

   Astăzi, limba lituaniană este vorbită în principal în Lituania, dar și în comunitățile lituaniene din alte țări. Este un aspect esențial al patrimoniului cultural al națiunii și continuă să fie o limbă vie, păstrând tradițiile lingvistice și culturale ale poporului lituanian.

   Traduceri Bucuresti