Traduceri Autorizate Limba Arabă

Traduceri Autorizate Limba Arabă

Traduceri Autorizate Limba Arabă

TRADUCERI  ARABĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  ARABĂ  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI AUTORIZATE LIMBA ARABĂ

Scurt istoric despre Limba Arabă

Limba arabă, una dintre cele mai vechi limbi înregistrate în istoria umanității, deține o moștenire culturală și lingvistică impresionantă. În acest articol, vom explora originile sale străvechi, evoluția de-a lungul mileniilor și importanța sa în lumea modernă. Vom evidenția, de asemenea, serviciile noastre de traduceri autorizate în și din limba arabă și de ce suntem partenerul ideal pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră de traducere.

I. Introducere

Limba arabă este cunoscută drept una dintre cele mai semnificative limbi ale lumii, cu o istorie care se întinde pe mii de ani. Originea sa se regăsește în Peninsula Arabă și învăluie o cultură și tradiții bogate care au influențat o mare parte a lumii.

II. Originea Limbii

Araba are rădăcini în limba semitică veche și este strâns legată de cultura arabă ancestrală. Acest limbaj a fost transmis din generație în generație, devenind o parte esențială a identității arabe.

A. Evoluția Limbii

Araba a evoluat de-a lungul timpului, dând naștere la mai multe variante regionale. Cu toate acestea, limba arabă clasică a rămas o formă standard și literară, folosită în domenii precum literatura, religia islamică și știința.

III. Limba în Zilele Noastre

Araba este astăzi una dintre cele mai vorbite limbi din lume, cu milioane de vorbitori nativi. Este limba oficială în numeroase țări din Orientul Mijlociu și Africa de Nord și are un rol esențial în religia islamică, fiind limba Coranului.

IV. Importanța Traducerilor

Datorită globalizării și schimburilor internaționale, cererea pentru traduceri în și din limba arabă a crescut considerabil. Traducerile precise și autorizate sunt cruciale pentru comunicarea eficientă în contexte culturale și profesionale.

V. Traduceri Autorizate

Pentru a asigura calitatea și autenticitatea traducerilor în limba arabă, este esențial să apelați la servicii de traducere autorizate. Echipa noastră de experți vă oferă traduceri profesionale și certificate pentru a vă satisface nevoile.

VI. Serviciile Noastre

A. Traduceri Profesionale

Colaborăm cu traducători profesioniști cu expertiză în limba arabă și cultura arabă. Asigurăm traduceri precise, care păstrează sensul original al textului.

B. Expertiză în Limba Arabă

Echipa noastră are o profundă cunoaștere a limbii arabe, ceea ce ne permite să oferim servicii de înaltă calitate și să respectăm termenele stricte.

VII. Concluzie

Limba arabă rămâne o bijuterie culturală și lingvistică, jucând un rol esențial în comunicarea globală. Pentru traduceri autorizate și precise în și din limba arabă, suntem partenerul ideal. Contactați-ne astăzi pentru a vă satisface nevoile de traducere și a vă facilita accesul la vasta lume a limbii arabe.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  ARABĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba arabă, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba arabă

Traduceri arabă documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri arabă documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  arabă documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  arabă documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri arabă acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri arabă documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri arabă documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  arabă – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ ARABĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  ARABĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA ARABĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba arabă cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti