TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  ALBANEZĂ

Traduceri Autorizate Albaneză

TRADUCERI AUTORIZATE ALBANEZĂ

TRADUCERI  AUTORIZATE ALBANEZĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  ALBANEZĂ   

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI LIMBA  ALBANEZĂ

Dacă aveți nevoie de o traducere oficială și legalizată în limba albaneză, este important să apelați la serviciile unui traducător autorizat de limba albaneză. Adelvi Traduceri poate oferi servicii profesionale de traducere în limba albaneză, astfel încât să vă puteți descurca cu succes în orice situație.

Indiferent de domeniul pentru care aveți nevoie de traducerea în limba albaneză (juridic, medical, tehnic, etc.), traducătorii noștri autorizați vă pot oferi o traducere precisă și completă a documentelor dvs. În plus, documentele traduse sunt verificate cu atenție pentru a asigura acuratețea și corectitudinea lor.

Adelvi Traduceri poate oferi și servicii de legalizare a traducerilor în limba albaneză. Acestea pot fi apoi folosite pentru orice scop legal, inclusiv pentru înregistrarea la autorități, pentru obținerea de vize și permise de ședere, precum și pentru alte scopuri oficiale.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  ALBANEZĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba olandeză, la orice instituție aveti nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba albaneză

Traduceri albaneză documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri albaneză documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  albaneză documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  albaneză documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri albaneză acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri albaneză documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri albaneză documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  albaneză – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ  ALBANEZĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  ALBANEZĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA ALBANEZĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba olandeză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

Contactați-ne acum pentru a discuta despre proiectul dvs. de traducere în limba albaneză și pentru a obține un deviz personalizat!

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti