TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA ENGLEZĂ  

Traducatori si interpreti autorizati de limba engleza

TRADUCERI AUTORIZATE LIMBA ENGLEZĂ

TRADUCERI ENGLEZĂ
TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA ENGLEZĂ  

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT 

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI AUTORIZATE LIMBA ENGLEZĂ

Limba engleză își are originile în Anglia și în prezent este limba maternă pentru locuitorii mai multor țări, precum Regatul Unit, Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, însă este folosită și ca limbă oficială și/sau secundară în multe alte țări precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud.

Limba engleză modernă  este vorbită și predomină în multe sectoare de business la nivel internațional, printre care turism, industrie, diplomație și entertainment. Din aceste motive, cunoașterea ei este una dintre condițiile fundamentale pentru a putea evolua în domeniul afacerilor, dar și pe plan personal. În cadrul Națiunilor Unite, limba engleză este una dintre cele 6 limbi acceptată ca limbă oficială. La nivel global, peste 1 miliard de oameni, vorbesc, cel puțin la nivel conversațional, limba engleză.

Astfel, în cazul traducerilor autorizate din perechea de limbi română-engleză, impedimentele apar în privința unei traduceri adecvate, de a păstra acuratețea limbii și sensul original al acesteia. Traducătorii autorizați din cadrul biroului de traduceri Adelvi au capacitatea de a înțelege  și  a desluși mecanismele limbii engleze oferind în acest sens clienților traduceri în/din limba engleză la cele mai înalte standarde de calitate.  

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA ENGLEZĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba engleză, la orice instituție aveti nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba engleză

Traduceri engleză documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certifcate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri engleză documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri engleză documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri engleză documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri engleză acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vănzare – cumpărare, Etc.

Traduceri engleză documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri engleză documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri engleză – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ ENGLEZĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ ENGLEZĂ?

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA ENGLEZĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba engleză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti