Servicii de Interpretariat Bulgară

Servicii de Interpretariat Bulgară

SERVICII DE INTERPRETARIAT BULGARĂ

SERVICII DE INTERPRETARIAT BULGARĂ

TRADUCERI  BULGARĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA  BULGARĂ   

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI LIMBA  BULGARĂ

Limba bulgară este o limbă slavă de sud, care face parte din familia de limbi slave, împreună cu limba sârbă, croată, slovenă, macedoneană și alte limbi. Este limba oficială a Bulgariei și este vorbită și în alte țări din Balcani, precum și în diaspora bulgară din întreaga lume.

Limba bulgară folosește alfabetul chirilic, care este derivat din alfabetul grec. În prezent, alfabetul bulgar constă din 30 de litere și a fost standardizat în anii 1940. Înainte de asta, în Bulgaria era folosit un alfabet vechi, numit chirilice vechi, care conținea 44 de litere.

Gramatica bulgară este destul de complexă și are multe trăsături unice. De exemplu, există trei genuri gramaticale (masculin, feminin și neutru), dar niciunul dintre ele nu este determinat de terminația cuvintelor, așa cum este cazul în alte limbi slave. De asemenea, verbele bulgare au mai multe timpuri și moduri decât celelalte limbi slave.

Limba bulgară are o istorie bogată și a influențat multe alte limbi din regiunea Balcanilor. Este o limbă importantă pentru studenții de limbi slave și pentru cei interesați de cultura și istoria Balcanilor.

Un birou de traduceri autorizate poate fi util pentru a obține traduceri de calitate și verificate oficial în limba bulgară. Acesta poate furniza traduceri de documente, certificate, acte notariale, acte de identitate, diplome, certificate de naștere, certificate de căsătorie sau alte documente care trebuie să fie prezentate autorităților din Bulgaria sau pentru alte scopuri oficiale.

Este important să se utilizeze un birou de traduceri autorizate pentru a obține o traducere precisă și oficială în limba bulgară, deoarece documentele care nu sunt traduse în mod corespunzător pot fi respinse de autoritățile din Bulgaria sau pot duce la întârzieri și probleme.

De asemenea, este important să se ia în considerare faptul că limba bulgară are anumite particularități lingvistice și culturale, ceea ce face necesară utilizarea unui traducător cu experiență și cunoștințe solide în domeniul lingvistic și cultural.

În plus, este important să se verifice dacă biroul de traduceri autorizate are o autorizație oficială și să se verifice calificările și experiența traducătorilor. Acest lucru poate fi verificat prin intermediul organizațiilor de profil sau al autorităților care emit autorizații de traducător.

În concluzie, dacă aveți nevoie de o traducere oficială și precisă în limba bulgară, vă recomandăm să ne contactați online sau la biroul nostru de traduceri autorizate deoarece colaborăm cu traducători autorizați cu experiență și cunoștințe solide în domeniul lingvistic și cultural al limbii bulgare.

 

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA  BULGARĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba olandeză, la orice instituție aveti nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba bulgară

Traduceri bulgară documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri bulgară documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  bulgară documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  bulgară documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri bulgară acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri bulgară documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri bulgară documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  bulgară – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ BULGARĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  BULGARĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA BULGARĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba bulgară cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti