Traduceri Legalizate PERSANĂ

Traduceri Legalizate în Persană

Traduceri Legalizate în Persană

TRADUCERI PERSANĂ  

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA PERSANĂ   

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

Servicii de Traduceri Română-Persană
Adelvi Traduceri:
Soluții Personalizate pentru Nevoi Diverse

Într-o lume tot mai globalizată, cererea pentru servicii de traducere cuprinzătoare este mai mare ca niciodată. Adelvi Traduceri, un pionier în serviciile de traducere română-persană, se află în avangarda îndeplinirii acestor cerințe cu un amestec unic de calitate, eficiență și soluții personalizate. Având mii de clienți mulțumiți, Adelvi Traduceri și-a creat un loc deosebit în industria de traduceri, oferind o gamă completă de servicii de traduceri autorizate, legalizări, interpretariat și transcriere

Avantajul Adelvi Traduceri:
Calitatea pe Primul Loc

În filozofia Adelvi Traduceri, principiul de bază este că o ofertă competitivă nu înseamnă neapărat cel mai mic preț; înseamnă cea mai înaltă calitate. Acest principiu ghidează fiecare proiect întreprins de Adelvi, asigurând că, calitatea primează întotdeauna. Fie că este vorba despre un document care necesită traducere autorizată sau despre o conferință de afaceri care necesită interpretare expertă, dedicația Adelvi pentru livrarea calității de top rămâne neclintită.

O Suită de Servicii Personalizate

Înțelegând că nevoile clienților variază în mod semnificativ, Adelvi Traduceri oferă o suită completă de servicii incluzând:

 • Traduceri Autorizate: Asigurându-se că toate documentele traduse îndeplinesc standardele stricte necesare pentru utilizare legală.
 • Legalizări și Apostilări: Gestionând întregul proces de legalizare a documentelor, făcându-le recunoscute oficial peste granițe.
 • Servicii de Interpretariat: Oferind interpretare simultană și consecutivă pentru evenimente, întâlniri și conferințe.

Această gamă completă de servicii asigură că, indiferent de nevoile dvs. de traducere, Adelvi Traduceri vă poate oferi soluția adecvată.

Suport Dedicat pentru Gestionarea Optimă a Proiectelor

Pentru a maximiza eficiența și a asigura cele mai bune rezultate pentru proiectele de traducere, Adelvi Traduceri oferă clienților specialiști dedicați. Acești profesioniști sunt angajați să gestioneze proiectele dvs. de traducere în condiții optime, simplificând procesul de la început până la sfârșit și asigurând livrarea la timp fără a compromite calitatea.

Angajament Nestrămutat pentru Confidențialitate

Adelvi Traduceri acordă o importanță deosebită securității și confidențialității datelor clienților. Recunoscând natura sensibilă a lucrărilor de traducere, Adelvi implementează măsuri stricte pentru a proteja informațiile clienților, asigurând liniștea sufletească pentru toate părțile implicate.

Traducători Specializați pentru Fiecare Nevoie

Coloana vertebrală a succesului Adelvi Traduceri este echipa sa de traducători specializați. Având expertiză în diverse domenii, acești traducători aduc o profunzime de cunoștințe și precizie fiecărui proiect, asigurându-se că traducerile nu sunt doar lingvistic corecte, ci și contextual relevante.

Proces Online Simplu cu Livrare Globală

În era digitală de astăzi, comoditatea este cheia. Adelvi Traduceri valorifică tehnologia pentru a oferi un proces online simplu pentru gestionarea proiectelor de traducere. Având capacitatea de a gestiona totul online și de a livra documente la nivel global prin servicii de curierat expres, Adelvi Traduceri se asigură că toți clienții săi pot accesa servicii de traducere de top, indiferent unde se află în lume.

Adelvi Traduceri se afirmă ca un far de excelență în industria serviciilor de traducere română-persană. Cu un angajament ferm față de calitate, o suită completă de servicii adaptate pentru a întâlni nevoile diverse ale clienților, suport dedicat, confidențialitate nestrămutată și o echipă de traducători specializați, Adelvi Traduceri este bine echipat pentru a face față oricărei provocări de traducere. Fie că sunteți o afacere care dorește să se extindă pe noi piețe sau p persoană care are nevoie de traducerea documentelor personale, Adelvi Traduceri oferă combinația perfectă de expertiză, eficiență și îngrijire personalizată pentru a asigura că nevoile dvs. de traducere sunt satisfăcute cu cele mai înalte standarde de excelență.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA PERSANĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba persană, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba persană

Traduceri persană documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri persană documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri persană documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri persană documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri persană acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri persană documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri persană documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri persană – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ PERSANĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  PERSANĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA NORVEGIANĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba persană cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

   *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

   Scurt Istoric despre Limba Persană: De la Originile Antice la Influența Modernă

   Limba persană, cunoscută și sub denumirea de Farsi, își întinde rădăcinile adânc în istoria umanității, fiind una dintre cele mai vechi și influente limbi ale lumii. Cu o istorie care datează de peste 2.500 de ani, persana a traversat epoci, imperii și schimbări culturale, rămânând până în ziua de astăzi o limbă vibrantă și esențială în contextul global. Acest articol își propune să ofere o perspectivă detaliată asupra istoriei și evoluției limbii persane, subliniind momentele cheie care au modelat această limbă fascinantă.

   Originile Antice și Primul Imperiu Persan

   Limba persană își are originile în Iranul Antic, fiind strâns legată de migrațiile popoarelor indo-europene. Prima atestare documentară a limbii persane provine din inscripțiile Achemenide, datând din secolul VI î.e.n., sub domnia lui Cirus cel Mare. Aceste texte reprezintă fundamentul lingvistic al persanei vechi, limba oficială a unuia dintre cele mai mari imperii ale antichității.

   Evoluția în Epoca Sasanidă și Influența Arabă

   Perioada Sasanidă marchează o etapă crucială în evoluția limbii persane, în care aceasta devine predominantă în literatură, știință și administrația de stat. Cucerirea Persiei de către arabi în secolul VII aduce limba arabă în prim-plan, însă persana își păstrează relevanța, îmbogățindu-se cu numeroase împrumuturi lexicale din arabă. Această simbioză lingvistică a avut un impact profund asupra dezvoltării ulterioare a limbii persane.

   Renașterea Persană și Literatura Clasică

   Perioada de renaștere a limbii persane se întinde între secolele IX și XI, când persana devine din nou limba dominantă în literatură, filozofie și istorie. Operele lui Ferdowsi, Rumi și Hafez, scrise în această perioadă, reprezintă pietrele de temelie ale literaturii persane clasice, fiind apreciate pentru profunzimea și frumusețea lor până în prezent.

   Persana Modernă și Răspândirea sa Geografică

   Transformarea în persana modernă începe în secolele XIII-XIV, când limba începe să se standardizeze și să se răspândească în afara granițelor Iranului actual. Astăzi, persana este vorbită nu doar în Iran, ci și în Afganistan (Dari), Tadjikistan (Tajik) și în comunități semnificative din Uzbekistan, Pakistan, India, și diaspora persană la nivel global.

   Limba Persană în Era Digitală

   În era digitală, limba persană își continuă evoluția, adaptându-se la noile tehnologii și mediul online. Există un interes crescut pentru învățarea limbii persane ca limbă străină, datorită accesului la resurse educaționale digitale și platforme de social media. Astfel, persana își menține vitalitatea și relevanța în contextul global contemporan.

   Importanța Limbii Persane în Cultura și Identitatea Iraniană

   Limba persană este un element central al culturii și identității iraniene, reflectând tradițiile, istoria și valorile acestei națiuni. Prin literatură, artă și muzică, persana a contribuit semnificativ la patrimoniul cultural mondial, fiind o sursă de inspirație și înțelegere între diferite culturi.

   Persana și Învățământul

   Educația în limba persană ocupă un loc central în sistemele de învățământ din Iran și alte țări vorbitoare de persană. Există, de asemenea, numeroase instituții academice la nivel global care oferă cursuri și programe de studii în limba persană, promovând astfel limba și cultura persană pe plan internațional.

   Limba Persană și Diplomația

   În contextul relațiilor internaționale, limba persană joacă un rol important în diplomație și dialogul intercultural. Cunoașterea limbii persane deschide uși către înțelegerea profundă a Orientului Mijlociu și a dinamicilor sale complexe.

   Provocările și Oportunitățile Limbii Persane

   În ciuda influenței sale culturale și istorice, limba persană se confruntă cu provocări, inclusiv necesitatea de modernizare și adaptare la schimbările rapide ale lumii. Totodată, există oportunități semnificative pentru promovarea și păstrarea limbii prin educație, tehnologie și schimburi culturale.

   Concluzie

   Istoria limbii persane este o mărturie a rezilienței și adaptabilității sale de-a lungul mileniilor. De la originile sale antice până la prezența sa vibrantă în lumea modernă, persana a jucat un rol crucial în dezvoltarea civilizației și culturii umane. Prin aprecierea și promovarea limbii persane, ne îmbogățim înțelegerea diversității culturale și contribuim la dialogul și cooperarea internațională. Limba persană nu este doar un instrument de comunicare, ci și un pod între trecut și viitor, între diferite culturi și popoare.

   Traduceri Bucuresti