Servicii de Traduceri Autorizate în Limba Cehă

Servicii de Traduceri Autorizate în Limba Cehă

Servicii de Traduceri Autorizate în Limba Cehă

TRADUCERI CEHĂ

TRADUCĂTORI ȘI INTERPREȚI AUTORIZAȚI DE LIMBA CEHĂ   

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE PENTRU ORICE TIP DE DOCUMENT

SERVICII DE INTERPRETARIAT

EXPERIENȚĂ DIN 2008

TRADUCERI LIMBA CEHĂ

Ahoj! Limba cehă (čeština) face parte din familia limbilor slave de vest și este vorbită în principal în Cehia. Este una dintre cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene.

Ceha folosește alfabetul latin, dar are diacritice speciale, cum ar fi „č”, „š” și „ž”. Este o limbă destul de complexă, cu numeroase reguli gramaticale și excepții. De exemplu, există șapte cazuri diferite în cehă, care determină modul în care se folosește cuvântul într-o frază.

Un traducător poate fi autorizat în limba cehă doar dacă obține o certificare oficială de la Ministerul de Justiție al Cehiei. Acest lucru implică de obicei trecerea unui examen de traducere și îndeplinirea altor cerințe specifice.

Există o cerere crescută pentru traduceri autorizate în limba cehă, dat fiind faptul că aceasta este limba oficială a Cehiei și este vorbită de o mare parte a populației. Astfel, serviciile de traducere în limba cehă sunt disponibile în multe țări și online, atât pentru documente personale, cât și pentru documente oficiale sau de afaceri.

Este important să utilizați un serviciu de traducere autorizat și calificat pentru a vă asigura că traducerea este precisă și respectă standardele legale și culturale ale țării respective. În plus, este important să aveți în vedere diferențele culturale și lingvistice între țara dvs. și Cehia atunci când solicitați o traducere.

AI NEVOIE DE UN TRADUCATOR AUTORIZAT DE LIMBA CEHĂ?

NOI TE PUTEM AJUTA!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă de traducători autorizați cu experiență în diferite domenii, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum Legalizarea, Apostilarea sau Supralegalizarea traducerilor.

De asemenea, echipa noastră de traducători vă poate oferi și servicii de interpretariat în / din limba cehă, la orice instituție aveți nevoie (Oficiul Stării Civile, Inspectoratul pentru Imigrări), la Notariat, Bănci, în cadrul întâlnirilor de afaceri, cursurilor de inițiere în carieră, cursurilor de specialitate, diverse evenimente speciale din activitatea dumneavoastră.

TRADUCEM ÎN DIFERITE DOMENII DE SPECIALITATE

Traduceri specializate în limba cehă

Traduceri cehă documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate: Acte de stare civilă, Pașaport, Carte de Identitate, Certificate de naștere, Certificate de căsătorie, Certificate de deces, Certificate de Cazier Judiciar, Diplome de studii, Adeverințe, Etc.

Traduceri cehă documente tehnice

Traduceri autorizate și legalizate: Manuale și instrucțiuni de utilizare, Specificații tehnice, Fișe tehnice, Cataloage și broșuri, Etichete, Etc.

Traduceri  cehă documente financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate: Documente contabile, Situații financiare, Rapoarte financiare, Bilanț contabil, Documente bancare, Etc.

Traduceri  cehă documente IT

Traduceri autorizate: Licența software, lucrări de specialitate.

Traduceri cehă acte auto

Traduceri autorizate și legalizate: Carte de identitate autovehicul, Talon auto, Factura achiziție, Contract vânzare – cumpărare, Etc.

Traduceri cehă documente juridice

Traduceri autorizate și legalizate: Procuri, Declarații, Contracte, Licențe, Sentințe judecătorești, Acte constitutive, Hotărâri AGA, Rapoarte, Etc

Traduceri cehă documente medicale

Traduceri autorizate și legalizate: buletine de analiză și investigații, radiografii, scrisori medicale, texte farmaceutice, prospecte medicale, articole științifice, etc.

Traduceri  cehă – marketing

Traduceri autorizate: Materiale publicitare, Web site-uri, diverse aplicații.

AVEȚI NEVOIE DE TRADUCERE AUTORIZATĂ CEHĂ SAU TRADUCERE LEGALIZATĂ  CEHĂ? 

*  Este foarte important să ne specificați tipul traducerii de care aveți nevoie: traducere autorizată sau traducere legalizată.

*  În cazul în care aveți nevoie de apostilarea actelor, vă rugam să aflați dacă este necesară aplicarea apostilei pe actul original si pe traducerea documentului sau este suficient aplicarea apostilei doar pe traducerea documentului.

CUM AJUNG DOCUMENTELE CARE URMEAZĂ A FI TRADUSE LA NOI?

*  Documentele pot fi aduse la Biroul nostru.

*  Documentele pot fi trimise la adresa Biroului nostru prin firma de curierat.

*  Documentele pot fi trimise pe e-mail.

TERMENUL DE PREDARE A DOCUMENTULUI TRADUS ÎN/DIN LIMBA CEHĂ

Termenul de predare se stabilește împreună cu beneficiarul traducerii și se corelează disponibilitatea traducătorului autorizat de limba olandeză cu numărul de pagini și complexitatea documentului.

În general, un document tipizat se poate preda tradus a doua zi de la plata integrală sau plata unui avans.

TRADUCERILE SE POT TRIMITE PRIN CURIER ORIUNDE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE.

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti