TRADUCERI AUTORIZATE – ADELVI TRADUCERI

BIROU DE TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE ÎN BUCUREŞTI ŞI JUD. ILFOV

Bine ați venit!

ADELVI TRADUCERI colaborează cu o echipă formată din 280 de traducători autorizați, cu experiență în diferite domenii și vă oferă la prețuri corecte servicii de traduceri autorizate la calitate maximă, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum apostilarea, legalizarea sau supralegalizarea traducerilor.

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne scrieți!

DE CE NE ALEG CLIENȚII?

STANDARDUL EUROPEAN ÎN TRADUCERI

TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI DE MINISTERUL JUSTIȚIEI

TARIFE AVANTAJOASE

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR ȘI TRADUCERILOR

MANAGEMENTUL CALITĂȚII SERVICIILOR

TARIFE ADELVI TRADUCERI

Prețul unei traduceri se stabilește în funcție de limba în care se efectuează traducerea, de volum, dificultate, termenul de predare și de tipul materialului.

  • Lungimea traducerilor în domeniile specializate se stabilește cu ajutorul programului Ms Word prin deschiderea meniului Tools → Word Count.
  • O pagină este cotată la 2000 de caractere cu spații în limba țintă.
  • Documentele tipizate precum actele de studii, certificatele de căsătorie, actele de identitate, etc. sunt taxate per pagină.

Pentru o estimare gratuită de preţ, trimiteţi documentul pe e-mail (menţionând în ce limbă doriţi traducerea, termenul de predare, dacă aveţi nevoie şi de legalizarea documentului) şi în cel mai scurt timp vă vom informa în legătură cu costurile traducerii dumneavoastră.

Locuri de munca Jooble
Book A Guide In Transylvania

TESTIMONIALE

Acest birou de traduceri este cel mai bun din aceasta zona.

Alexandra Necula

Seriozitate, prețuri corecte , recomand .

Luc Hiastru

Am avut nevoie de legalizarea unor documente si asa am intrat in contact cu firma Adelvi Traduceri. Am ramas impresionata de calitatea serviciilor si mai presus de calitatea oamenilor. Recomand cu drag!

Ramona Pana
Traducatori Autorizati Bucuresti
Utilaje Gheata Carbonica
Soimii Traducerii Autorizate

Vă așteptăm cu drag și pe grupul nostru de Facebook

ADRESĂ ADELVI  TRADUCERI

LA COLOANE!

Suntem în Piața Romană, numărul 9, scara E, etaj 2, apartament 09, Sector1, București, INTERFON 09, la 1 minut distanță de stația de metrou Piața  Romană.

După ieșirea din stația de metrou Piața Romană, se intră pe sub coloane și după aproximativ 50 de metri ne găsiți pe partea dreaptă la Scara E. În aceeași direcție, ca reper, se află Farmacia Help Net, Magazinul Calzedonia și pe aceeași scară de bloc se află Agenția de Turism Hello Holidays.

TELEFON: 004 0787 555 833; EMAIL: adelvitraduceri@yahoo.com

Traduceri Autorizate La Coloane
Traduceri Autorizate La Coloane

COTAȚIE GRATUITĂ

Solicitați o ofertă personalizată și aflăți rapid cât costă!

      *Dorim să vă înștiințăm că datele personale pe care ni le veți furniza nu vor fi prelucrate în alt scop ci doar pentru a vă răspunde la solicitare.

      Traduceri Bucuresti